Hejka wam wszystkim
Zacznijmy od tego ¿e nazywam siê Gabry¶ i mam 17lat . Interesujê siê informatyk± muzyk± , koszykówk± , czytaniem oraz przyjació³mi ;]Jestem pozytywnie nastawiony do ¿ycia i nie przejmujê siê drobnymi niepowodzeniami Uwqaga na mnie bo jestem bardzo zapominalski raz wyszed³em na rower i wróci³em bez niego ^^ Bardzo chcê wst±piæ do Hadesu poniewa¿ graj± tu mili ogarniêci i spokojni raczej ludzie:D
My¶lê ¿e do guild wniosê przede wszystkim humor bo mam go w sobie wiele ;]
Nale¿a³em do super gildii ROUNDERS któr± niestety zniszczyli poniewa¿ GM nie poradzi³ sobie ze wszystkim. W tej chwili jestem w gildii Pure ale jest to taka smieciowa gildiia na teraz ;]
¯adnych osób z hades (za bardzo ) nie znam i nie utrzymuje kontaktu (no w ka¿dym razie tak mi siê zdajê rzadko patrze na gildie nad nickiem) ale bylem z niektorymi w pt i wiem co to mili ludzie img/smilies/smile
Do konta mam dostêp tylko ja i jest to moje prywatne konto
SnoBB czyli postaæ któr± chcê wst±piæ w tej chwili jest moja postacia glowna poniewaz gralem sm 5rr ale mi siê znudzil ;] zbyt monotonne hehe
Tak zapozna³em siê z regulaminem forum i akceptujê go
Dowcip? nie ma sprawy ^^ Dlaczego z kobiet± trudno utrzymaæ kontakt wzrokowy? -Bo piersi nie maj± oczu ^^
Przykro mi ale je¶li was to nie urazi nie udzielam swoich danych osobistych w internecie ;]
Posiadam 0rr bo jak mowilem sm mi sie znudzil a 1 dzien temu zrobi³em BK
resy bije szybko wiêc bardzo szybko siê wykoksam img/smilies/big_smile
Licze na pozytywne rozpatrzenie podania
pozdrawiam
Snoobik(SnoBB)
Witam serdecznie
Ztej strony Micha³ mam 27 lat pochodze z siemianowic, interesuje mnie raczej wszystko.jestem pozytywnie nastawiony do zycia i nie przejmuje sie poraszkami, bardzo chce wsiatpic w wasze szeregi poniewaz wiem ze graja tu spoko ludziska obecnie jeste w LOVERS guild a czemu chce przejsc poniewaz gra tam malo graczy a ja lubie duzo pisac
moja postac ParkiMG posiada 9 rr i plynnie sie rozwija
konto jest mje i kylko ja posiadam do niego pasy. dosta³em 1 afka poniewaz zaciela mi sie klawiatura i nie mialem jak odpisac ale oczywiscie to nie przeszkadza mi w dalszej grze
prosze o pozytywne rozpatrzenie mojego schludnego podania^^
Pozdrawiam